Goody’s Burger House
Η σπατάλη τροφίμων αποτελεί ένα ηθικό και οικονομικό ζήτημα που επιβαρύνει το περιβάλλον, εξαντλώντας τους ήδη περιορισμένους φυσικούς πόρους.Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη «Συμμαχία για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων», τα Goody’s Burger House συνεργάζονται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για τη δημιουργία ενός συστήματος ποσοτικοποίησης και παρακολούθησης των αποβλήτων τροφίμων, με στόχο την ορθή τους διαχείριση. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House παράγονται κατά μέσο όρο λιγότερα από 40 γρ. αποβλήτων ανά απόδειξη, ποσότητα σημαντικά χαμηλότερη από αυτή που καταγράφεται στη διεθνή βιβλιογραφία για παρόμοιες υπηρεσίες εστίασης.